AANMELDEN VOOR TOFFE ONDERNEMERS BUSINESS RETREAT

NAJAAR 2018

Super dat je je gaat aanmelden voor het Toffe Ondernemers Business Retreat.

Zo kun je je aanmelden:

Je kunt je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. Binnen 2 werkdagen ontvang je dan een officiële bevestigingsmail met meer informatie en de factuur. Hebben we elkaar nog niet gesproken, dan neem ik binnen die 2 dagen telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

Vanaf het moment dat je de officiële bevestigingsmail hebt ontvangen is je aanmelding definitief en vanaf de ontvangst van je betaling is je plek gegarandeerd. Je kunt dan ook direct je vliegtickets boeken. In de bevestigingsmail stuur ik je de aanbevolen vliegtijden.

Betaalmogelijkheden

Je investering voor het complete 7-daagse retreat inclusief elke dag trainingen, het verblijf, transfers van en naar vliegveld Östersund, gebruik van beddegoed en handdoeken en al het eten en drinken ter plaatse (ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, water, sap), allerlei leuke extra’s en belevingen) bedraagt € 1475 excl btw voor het Retreat en € 2175 excl btw voor het Premium Retreat.

Meld je je aan voor 1 juli 2018, dan kun je kiezen uit 2 betalingsopties:

  1. Het volledige bedrag (€1475 / €2175 excl btw) ineens betalen binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, of
  2. in 3 gelijke delen betalen: €499 / €739 (excl. btw) binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, €499 / €739 (excl. btw) halverwege de maand volgend op je aanmelding en €499 / €739 (excl. btw) halverwege de maand daarna. Je betaalt dan iets extra’s in verband met administratieve werkzaamheden.

Boek je na 1 juli 2018, dan factureer ik je het volledige bedrag direct na aanmelding ineens.

Toffe Ondernemers Business Retreat of Toffe Ondernemers PREMIUM Business Retreat
In de brochure staat een uitgebreide beschrijving. In het kort is het verschil:

Het Toffe Ondernemers Business Retreat is een compleet pakket van 7 dagen transformerende training en activiteiten, tijd om te ontspannen en genieten, tijd om aan je eigen doelen te werken en professionele begeleiding. Verblijf op een prachtige natuurlijke plek, inclusief gebruik van beddegoed en handdoeken, heerlijk en gezond eten en drinken, de transfers van/naar vliegveld Östersund en veel fijne verrassingen.

Het Toffe Ondernemers PREMIUM Business Retreat heeft alles in zich wat hierboven staat, maar daarnaast hebben we nook 4 individuele coachingssessies van 1,5 uur en heb je 3 maanden na thuiskomst de tijd om al je vragen per mail aan me te stellen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om met je te werken op die geweldige plek in Zweden. We gaan er een fantastische, toffe en lagom tijd van maken!

Aanmeldformulier Toffe Ondernemers Business Retreat

Najaar 2018

Shares
Share This