Hoe je als ondernemer minder druk voelt
Shares

Dan heb ik zoveel ideeën, dan loop ik helemaal over. Dan moet ik alles tegelijk, maar niets lijkt meer te lukken.

Zucht… overprikkeld raken is niet voorbehouden aan mensen met autisme of HSP.

Ondernemer zijn houdt in dat je vaak nieuwe ideeën hebt, overal kansen en mogelijkheden ziet. Enthousiast raakt van nieuwe ontwikkelingen of manieren om je klanten nóg beter te helpen. En voor je het weet heb je jezelf weer in een nieuw project gestort dat natuurlijk toch veel meer energie en tijd van je vraagt dan je van tevoren had bedacht.

In 2015 gaf ik op Autminds, een workshop Autisme en ondernemerschap. De workshop was druk bezocht en werd goed ontvangen. Weinigen weten dat er best veel mensen met autisme zelfstandig ondernemer zijn. Of willen worden. Gelukkig werd Marijn Bon door mijn workshop geïnspireerd om een boek te schrijven over Autisme en ondernemerschap, waarin mooie interviews te lezen zullen zijn.

De snelle overprikkeling bij mensen met autisme en de schakeltijd die zij nodig hebben tussen verschillende taken, heeft mij weer geïnspireerd om werk te maken van Simpel Ondernemen. Niet alleen ondernemers met autisme hebben daar baat bij. Samen met mijn passie voor Zweden en zijn wonderschone en verstillende natuur kwam daar nog Lagom bij. Dus simpel ondernemen, helemaal in balans en ook nog waar je gelukkig van wordt.

Ga je mee Lagom ondernemen?

Shares

Shares
Share This