Je kunt na de drukte van de feestdagen van 13 t/m 17 2020 januari gratis meedoen met de online training

IN 5 DAGEN SCHAAMTELOOS ZICHTBAAR.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie en inschrijving.

December is de maand van verbinding en dankbaarheid. En precies daarom heb ik deze video voor je gemaakt: om je te bedanken dat je me volgt en zodat wij ook in 2020 verbonden blijven. En natuurlijk zodat ik je kan vertellen wat ik voor jou wens voor het komende jaar.

Mijn naam is Petra Wermink-Vos van Toffe Ondernemers Nederland en ik weet dat jij ook verbinding zoekt. Niet alleen in december, maar het hele jaar door. Natuurlijk verbinding met je familie en je vrienden, maar ook zakelijk: verbinding met je klanten en verbinding met je doelgroep. Op je heel eigen wijze, zoals die bij jou past. Lekker authentiek en niet volgens de boekjes. Want boekjes zijn voor gemiddelden en jij bent zeker niet gemiddeld (en dat moet je niet willen zijn ook).

Dus ik wens voor jou dat je volgend jaar nog meer je haar los gooit en schaamteloos zichtbaar gaat zijn voor die mensen die zo heel graag met jou willen werken. Die jou misschien nu nog niet kennen maar die je in 2020 zullen leren kennen. Als de expert die zij zoeken.

Zodat je nog veel meer van die superleuke klanten zult aantrekken.

Heb je daarvoor nu nog even een duwtje in de rug nodig (of een schop onder je kont zo je wilt), dan heb ik een leuke verrassing voor je: je kunt na de drukte van de feestdagen van 13 t/m 17 januari 2020 gratis meedoen met de online training IN 5 DAGEN SCHAAMTELOOS ZICHTBAAR. Je vindt hier de link om je in te schrijven. Ik zou het meteen doen, als ik jou was.

Voor nu wens ik je heel fijne feestdagen en een fantastisch, gezond, zichtbaar, verbonden en rijk 2020. Opdat je maar schaamteloos jezelf gaat zijn. Want zo ben je op je mooist!

Tot volgend jaar!

Shares
Shares
Share This