Inspiratie voor winstgevende nieuwjaarsplannen

In de afgelopen donkere dagen vol inkeer en reflectie heb je vast zitten broeden op nieuwe, winstgevende plannen voor 2020. Misschien heb je ze zelfs helemaal uitgeschreven, zodat je weet wat je te doen staat.

En toch wil je je plannen nog even tegen het licht houden. Je wilt weten of ze echt wel zo winstgevend zijn als je in gedachten hebt. En of ze concreet genoeg zijn, zodat ze ook daadwerkelijk tot uitvoer gaan komen. Je wilt geïnspireerd worden en gemotiveerd om nu écht aan de slag te gaan. Misschien wil je zelfs een schop onder je kont, een kritische noot van iemand die door heeft dat je je een beetje op de vlakte houdt met je plannen.

Of misschien heb je nog helemaal geen plannen. Kijk je wel hoe het gaat en waar je uitkomt. Want als je niet weet waar je naar toe gaat, kun je ook niet verdwalen. En kan het ook niet mislukken. Misschien heb je wat inspiratie nodig om tóch een plan te maken voor 2020?

Laat je dan ook deze middag verrassen door jezelf en kijk waar jij naar toe gaat. Niet volgens de boekjes, maar volgens jou! Op een heerlijke, natuurlijke locatie, in de bossen van Appelscha, waar je zowel binnen als buiten actief zult zijn.

Zeer waardevol en bovendien ook nog gezellig; zo kan ik de nieuwjaarsinspiratiemiddag die Petra in januari organiseerde wel noemen. Door de mooie vragen en opdrachten waren er bij mij en eigenlijk bij iedereen goede en soms verrassende inzichten.

Ik ontmoette daar ook nog eens nieuwe en interessante ondernemers. We gingen allemaal geïnspireerd naar huis. Ik kijk al uit naar de volgende keer!

Jan Wermink-Vos

Technisch Directeur, Jep's Place

LOCATIE

Het Boshuis van het Buitencentrum Drents-Friese Wold
Terwisscha 6A
8426 SJ Appelscha

KOSTEN

€ 32,50 excl btw
Incl. koffie/thee en vele extra’s

i

RESULTAAT

Concrete plannen
Inspiratie & motivatie
Actie

Vul het formulier hieronder in om deel te nemen aan deze Nieuwjaars Inspiratie Middag. Na aanmelding krijg je een factuur met betaallink. Na betaling is je deelname definitief.

Shares
Share This